Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce, medalla de plata als 200 metres lliures S5

Amb aquesta plata, el nedador vilafranquí suma la seva primera medalla en uns Jocs. També és el primer altpenedesenc en aconseguir-ho

Toni Ponce s’ha penjat la medalla de plata en la prova de 200 metres lliures categoria S5 dels Jocs Paralímpics de Tòquio. Ponce ha finalitzat en segon lloc, nedant a un bon ritme, sempre però, per darrere del favorit, l’italià Francesco Bocciardo. En la final, disputada a la una del migdia (hora catalana), Ponce ha aconseguit un temps de 2:35:20.

El nedador vilafranquí ja s’ha penjat una de les tres medalles a les que aspira en aquests Jocs. Demà dijous, a les 10h, tornarà a la piscina per a competir en els 100 metres lliures S5 i en el 4×50 lliures mixt (13:26h). Ponce també aspira a penjar-se l’or en els 100 metres braça SB5 que se celebraran aquest dissabte a partir de les 14’13h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: