Divendres, 29 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura el darrer Firart amb l’esperança que sorgeixi una proposta artística renovada

L’última subhasta del Firart es farà el dia 1 de setembre al pati de l’escola Estalella i Graells i la dirigirà Jordina Biosca, narradora i actriu vilafranquina.

Dissabte la Capella de Sant Joan de Vilafranca acollia la inauguració del 33è i darrer Firart. El Firart va ser impulsat fa 33 anys per Quim Jubert, Ramon Nadal i Ricard Rafecas amb la voluntat d’apropar l’art contemporani al gran públic a través de l’exposició i venda d’obres originals a preus molt assequibles i en un sistema d’autoservei que servís per trencar les barreres d’accés a l’art entre els més joves i els no iniciats. Després de 33 edicions, aquesta darrera és una edició especial. Es tracta d’un Firart d’antologia tal i com explicava Quim Jubert.

Des dels seus inicis el Firart ha estat una part més de la festa major de Vilafranca. Després de tant de temps, els organitzadors consideren que s’ha esgotat el format i que han de sorgir noves fórmules per a mantenir vives les arts visuals durant la Festa Major.

L’última subhasta del Firart es farà el dia 1 de setembre al pati de l’escola Estalella i Graells i la dirigirà Jordina Biosca, narradora i actriu vilafranquina. L’exposició del Firart es va inaugurar dissabte amb els parlaments de la regidora d’educació, Xell Montserrat, el regidor de cultura i coorganitzador, Ricard Rafecas i els administradors. La mostra es pot visitar del fins al 26 d’agost, de les 19 a les 22h, i del 27 d’agost a l’1 de setembre, de les 12 a les 14h i de les 19 a les 22h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: