Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat l’estampa de Sant Fèlix, la segona de l’artista Joan Hurtado ‘Canano’

Com a novetat, i degut a que Sant Fèlix tampoc sortirà enguany al carrer, s’ha penjat l’estampa en mida gran a una de les parets exteriors de Santa Maria, concretament a la plaça del Campanar.

Aquest dijous a la tarda la Basílica de Santa Maria acollia la presentació de l’estampa de Sant Fèlix obra de l’artista Joan Hurtado ‘Canano’. Recordem que Canano ja va ser l’encarregat de crear l’estampa de l’any passat i enguany ha estat tot un repte per ell. Canano ha fet una estampa totalment diferent a la de l’any passat, destacant un primer pla del sant. Explicava quin plantejament va fer a l’hora de crear l’obra.

Els administradors i administradores estan contents amb la segona estampa de Sant Fèlix. Creuen que segueix un estil clàssic, el mateix que els caracteritza a ells com a quintet. Ho explicava Pablo Sancho. Com a novetat, i degut a que Sant Fèlix tampoc sortirà enguany al carrer, s’ha penjat l’estampa en mida gran a una de les parets exteriors de Santa Maria concretament a la plaça del Campanar perquè tothom qui vulgui la pugui admirar. D’altra banda, el quintet administrador va anunciar aquest dijous que els gegants seran els encarregats de fer l’ofrena a l’ofici de Sant Fèlix. També s’avançaran 15 minuts la novena i els goigs, pe tant començaran a les 20:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: