Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salva Rojas deixa la banqueta dels Monjos per desavinences en el projecte esportiu

Fa pocs mesos, club i entrenador confiaven en mantenir la majoria de jugadors de la plantilla. A l’inici de la pretemporada, Rojas només comptava amb una desena de jugadors

La nova temporada de futbol no ha començat de la millor manera als Monjos. La setmana passada, el fins aleshores entrenador de l’equip, Salva Rojas, comunicava la decisió de deixar el seu càrrec a l’entitat sense haver debutat. Al tornar de les vacances la realitat de l’equip no es corresponia amb el projecte esportiu acordat a finals del curs passat.

Rojas va acordar incorporar-se com a entrenador als Monjos en el tram final de la lliga passada per substituir Luismi Dorado, un cop acabada la temporada. Inicialment, l’entitat i l’entrenador, comptaven amb la continuïtat de la majoria de jugadors, però a l’inici de pretemporada, només tenia a la seva disposició una desena de jugadors. Rojas explica que l’ha entitat ha entès la decisió presa.

A aquestes alçades, gairebé la totalitat de plantilles estan tancades i els jugadors de la categoria ja estan compromesos amb altres equips. A hores d’ara l’entitat treballa a contrarellotge per confeccionar un equip, amb l’objectiu de poder prendre part a la Tercera Catalana. En el pitjor dels casos, els Monjos haurien de competir a Quarta.

Rojas, després d’aquest breu període als Monjos, comenta que es troba preparat acceptar el seu proper repte.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: