Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salut vacunarà els menors de 65 anys dos mesos després d’haver passat la Covid

Aquestes persones rebran una sola dosi per obtenir la pauta de vacunació completa.

Les persones menors de 65 anys que havien patit la Covid havien d’esperar sis mesos per poder-se vacunar i, a partir d’ara, només hauran d’esperar dos mesos després d’haver estat diagnosticades. Actualment, ja s’administrava a les persones de més de 65 anys o en aquelles amb patologies de risc importants, i amb el canvi de protocols s’ha ampliat a tots els grups de població de més de 12 anys.

Amb aquesta acció les persones que no havien rebut cap dosi o només la primera, estaran protegits abans, especialment davant de la variant Delta, ja que rebran la pauta completa més aviat.

Les persones que tenen un diagnòstic de Covid des de fa almenys dos mesos, poden demanar cita prèvia al web de vacunes i, alhora, també podran obtenir el certificat de vacunació més aviat.

Salut recomana a totes les persones que encara s’han de vacunar fer-ho mitjançant l’aplicació vacunacovid.cat.

Tot i això, i per tal d’incentivar la vacunació durant el mes d’agost, també s’han habilitat diversos punts a Catalunya per fer-ho sense cita prèvia per als majors de 12 anys. La majoria d’ells en horari de tardes, es poden consultar al Canal Salut de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: