Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’activa joc online per descobrir el patrimoni d’Olèrdola

S’activa joc online per descobrir el patrimoni d’Olèrdola

Amb l’ànim d’acostar de manera lúdica el patrimoni d’Olèrdola a un ampli públic, l’Ajuntament d’Olèrdola ha activitat el joc online ‘Vestigis d’Olèrdola’.

La iniciativa s’insereix en el pla estratègic de Turisme municipal i pretén posar en valor el ric patrimoni que acumula Olèrdola en tot el seu terme, transmetent a la vegada una perspectiva conjunta de la diversitat de petits secrets presents al municipi.
Així, s’han preparat 5 rutes, destacant els 4 punts d’interès turístic d’Olèrdola, com són Moja, Sant Pere Molanta, Viladellops i el turó d’Olèrdola, amb el Pla dels Albats com a epicentre.
El joc s’ha inspirat en els còmics històrics que s’han editat en els darrers anys sobre els diferents episodis de la història d’Olèrdola. El darrer, “Bruixes 1617”, presentat aquest mes de juny.
Al llarg de cadascuna de les 5 rutes es proposa al visitant ajudar a un arqueòleg despistat, l’Estanis, a endreçar l’embolic que te amb el patrimoni i amb les èpoques històriques que han deixat petjada a Olèrdola.
Seguint els diferents itineraris, el jugador haurà de resoldre preguntes, enigmes i petites proves, amb les que s’aconseguiran recompenses. Així, aconseguirà conèixer el paisatge, restes d’esglésies, cases i cellers medievals, necròpolis i un munt de petits secrets.
Les rutes estan pensades per gaudir-les en família, amb una durada de dues hores la més llarga. Totes es poden fer a peu i una és apta per resseguir-la en bicicleta. La informació del joc també està disponible en format mapa-guia que es pot descarregar del web o que es pot demanar al punt d’informació d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: