Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nous actes vandàlics al projecte escolar L’Hort i el Bosc de les escoles de Sant Sadurní

Nous actes vandàlics al projecte escolar L’Hort i el Bosc de les escoles de Sant Sadurní

L’Ajuntament de Sant Sadurní demana a la ciutadania implicació en el treball per al civisme i que es denunciin els actes vandàlics

La setmana passada catorze dels cartells informatius de l’Hort i el Bosc de les escoles han aparegut arrencats i fets malbé. No és la primera acció vandàlica que pateix aquest espai, un fet encara més preocupant tenint en compte que es tracta d’una iniciativa d’escolars de la vila que vetlla pel Medi Ambient i per millorar els entorns del municipi.

Des de l’Ajuntament es treballa en accions de conscienciació i contra l’incivisme, alhora que es demana de nou a la ciutadania que respecti l’entorn i que rebutgi i denuncii els actes de vandalisme, per una vila responsable i compromesa.

Si és possible detenir els causants de les destrosses, aquests hauran d’assumir la responsabilitat dels seus actes i el cost dels danys ocasionats.

Es tracta d’un projecte premiat en diverses ocasions que pretén actuar sobre la zona de la timba de Can Mas de la Riera per a millorar-ne l’entorn i fer-hi itineraris de natura, punts d’observació de la fauna i millora dels diferents ecosistemes, recuperant mediambientalment una zona d’unes 5 hectàrees de terrenys forestals i zones verdes municipals que discorren per terrenys fluvials al llarg d’un meandre del riu Lavernó, al paratge de La Timba de Can Mas de la Riera.

És una iniciativa que es du a terme gràcies a la col·laboració de l’ADF Sant Sadurní, els centres escolars del municipi, ADEMA, i l’Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de la regidoria de Medi Ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: