Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’organista de la Capella Sixtina, Joan Paradell, ofereix dissabte un concert a Vilafranca

L’organista de la Capella Sixtina, Joan Paradell, ofereix dissabte un concert a Vilafranca

Paradell havia d’actuar a Vilafranca l’any passat però el concert es va haver de suspendre a causa de la situació sanitària.

El concert forma part del 41è Cicle de concerts ‘Els Orgues de Catalunya 2021’ i serà dissabte a dos quarts de 7 de la tarda a la Basílica de Santa Maria. Anirà a càrrec de l’organista titular de la Capella Sixtina del Vaticà, l’igualadí Joan Paradell.

Joan Paradell i Solé és, des del novembre de 2010, organista titular de la Capella Musical Pontifícia “Sixtina” i, per tant, l’organista oficial que toca en les celebracions litúrgiques presidides pel Papa, tant a la Basílica Papal de Sant Pere del Vaticà com en les altres basíliques romanes i també en els concerts de la Capella Sixtina.

L’organista interpretarà un repertori amb obres de C. Franck, H. Büsser i G. Bélier, entre d’altres.
L’entrada serà lliure amb aportació econòmica voluntària però com que l’aforament és limitat es recomana fer inscripció prèvia a .

El concert està organitzat per l’Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca i l’Associació Catalana de l’Orgue, amb la col·laboració de les Parròquies de Vilafranca, l’Ajuntament de Vilafranca i la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: