Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escorxador acull ‘Transformant el món: els objectius del desenvolupament sostenible’

La mostra es pot visitar fins el 26 d’agost de cinc de la tarda a les vuit del vespre.

Fins aquest proper dijous es pot visitar a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca la mostra que és una exposició produïda per l’Associació per a les Nacions Unides Catalunya amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. L’exposició ha estat concebuda amb un format molt gràfic i atractiu per a fer arribar a tothom el missatge de fons i les fites concretes que proposen els objectius del desenvolupament sostenible. Mitjançant enunciats clars i imatges de qualitat es presenten els 17 objectius i algunes dades clau per a la seva comprensió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: