Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres del camp de futbol d’Avinyonet avancen a bon ritme

Actualment s’està a punt d’instal·lar la gespa artificial. L’obra, que va començar el passat mes de juliol, podria estar acabada cap a finals de setembre

El camp de futbol de la Grava d’Avinyonet comença a presentar una nova imatge, amb els treballs de la instal·lació de la gespa artificial. Es tracta d’un dels camps històrics del futbol comarcal, el de la Unió Esportiva Avinyonet, que malgrat les dificultats de mantenir un equip de futbol en competició, mai ha fallat. Els treballs van a bon ritme, la setmana vinent es començarà a instal·lar la gespa i el termini de finals de setembre sembla que és complirà.

La regidora d’esports d’Avinyonet, Laia Ràfols, comenta que aquesta era una proposta feta per l’actual equip de govern a les darreres eleccions municipals, i que això potenciarà l’esport, en concret el futbol, entre els més menuts del municipi.

Amb les obres s’instal·larà un nou sistema de reg, un marcador electrònic i s’adequarà l’entorn de del camp de futbol. Ràfols afirma que el municipi no es podia quedar enrere i que en tot moment s’ha treballat conjuntament amb la Unió Esportiva Avinyonet. Pel que fa a les actuacions, amb un cost de 280.000€, la Diputació de Barcelona n’aportarà 200.000€. La regidora d’esports, Laia Ràfols, també comenta que, un cop finalitzades aquestes obres al camp de futbol, l’objectiu serà tirar endavant la piscina municipal, just a tocar de la Grava.

L’empresa encarregada de l’obra del camp de futbol és Royal Verd, que s’espera l’enllesteixi a finals de setembre. L’empresa gironina ja va ser la responsable d’altres camps de la comarca com els de Sant Martí Sarroca i Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: