Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les mascaretes de Festa Major són l’element de marxandatge que més s’està venent

Malgrat que aquests dies d’agost es nota que hi ha més gent de vacances, les vendes de marxandatge segueixen a bon ritme.

Els administradors estaven dissabte a la seva parada, coincidint amb el mercat setmanal, per tal d’oferir les diferents peces que conformen el marxandatge de La Més Típica. Malgrat que aquests dies d’agost es nota que hi ha més gent de vacances, les vendes de marxandatge segueixen a bon ritme tal i com explicava l’administradora Núria Rovira.

La parada continua oberta aquest dissabte amb l’oferta de samarretes, bosses de mà, polseres i mascaretes de Festa Major. També es venen el polo, la bossa de mà i la polsera de la Festa Major. A tots aquests productes se suma la galerona del Ball de les Gitanes. A partir del dia 22 amb l’inici dels goigs i fins l’inici de Festa Major, la parada estarà cada dia a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: