Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca femení estrenarà la temporada davant el Pallejà

L’equip de Xavi Surroca començarà la lliga el proper 19 d’octubre jugant com a local contra el Pallejà, equip nouvingut a la categoria

Aquesta temporada la Preferent Femenina tindrà 22 equips, repartits en dos grups d’onze equips. L’Atlètic Vilafranca, ha quedat enquadrat al Grup 1A, juntament amb Cornellà, ENFAF d’Andorra, AEM, Manu Lanzarote, Sant Cugat i Verdú (que es mantenen de l’any passat), i s’hi sumen Viladecans, Igualada, Pallejà i l’Hospitalet.

A l’altre grup hi ha La Roca PBB, Martinenc, Júpiter, Girona, Pontenc, Cerdanyola, Llerona, Porqueres, Terrassa, Palautordera i Sabadell.

La competició és dividirà en dues fases. La primera començarà el 19 d’octubre, i l’equip que entrena Xavi Surroca l’iniciarà a casa contra el Pallejà. A la segona jornada, desplaçament a Terrassa, al camp del Manu Lanzarote. Aquesta primera fase finalitzarà el 13 de març, amb partit contra l’Igualada al municipal.

A partir d’aquí s’iniciarà la segona fase, en la lluita pels ascensos i descensos. Els tres primers classificats de cada grup (6 equips), lluitaran per una plaça d’ascens. Del 4 a l’11 de cada grup (16 equips) quedaran dividits en 4 grups de 4 equips, i baixaran els darrers classificats.

Aquesta segona fase s’iniciarà el 20 de març finalitzarà l’1 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: