Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La venda d’entrades física de la part lúdica de la FM acull força afluència de compradors

Totes les entrades que sobrin de la venda física es posaran a disposició dels compradors online demà mateix.

Dilluns a la tarda i aquest matí, Cal Bolet ha acollit la venda d’entrades de la part lúdica de la Festa Major de Vilafranca. Recordem que divendres es va obrir la plataforma per comprar les entrades online però els administradors es van reservar algunes per oferir-les presencialment a aquelles persones que tenen un difícil accés a internet. Ho explica l’administradora Montse Andrade.
Andrade recordava que presencialment, únicament s’han venut entrades per la part lúdica.

Una de les persones que s’ha acostat a Cal Bolet per adquirir, en aquest cas, unes entrades per l’Orquestra Cimarrón és el Josep Valls. El Josep està content amb el procés de compra i es va decantar per fer-ho presencialment per evitar qualsevol complicació amb internet. Pel Josep no ha estat cap problema el fet d’haver pagat un import per les entrades.

El quintet administrador ha anunciat que totes les entrades que sobrin de la venda física es posaran a disposició dels compradors online demà mateix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: