Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Supercopa d’Espanya d’hoquei patins se celebrarà l’11 i 12 de setembre a Sant Sadurní

La competició comptarà amb la participació de Barça, Liceo, Noia i Caldes

El canvi de dates del Campionat d’Europa Absolut Masculí ha obligat a modificar el calendari de la Supercopa d’Espanya d’Hoquei Patins, que finalment tindrà lloc els dies 11 i 12 de setembre al pavelló de l’Ateneu, de Sant Sadurní.

A falta d’un mes, la Federació Espanyola d’hoquei patins ha anunciat les noves dates de la competició, que s’avança dues setmanes. Pel mateix motiu, també canvien les dates d’inici de l’OKLliga, que tindrà el seu tret de sortida el 18 de setembre.

Els equips participants a la Supercopa d’Espanya seran el Barça (campió de l’Ok Lliga), el Liceo (campió de la Copa del Rei), el Noia Freixenet (organitzador de la Supercopa) i el Caldes (següent millor classificat de l’Ok Lliga).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: