Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local ha detingut en els darrers dies dues persones per robatori i furt

La Policia Local ha detingut en els darrers dies dues persones per robatori i furt

La primera detenció es va produir dissabte a primera hora de la nit, quan es va produir la sostracció d’un telèfon mòbil a la plaça de Sant Joan on la víctima va sortir corrent darrera de l’autor.

En veure aquesta acció un ciutadà que es trobava passejant per la zona amb la seva família no va dubtar a sortir corrent darrera, arribant a interceptar l’individu al c/ Bisbe Morgades i immobilitzar-lo fins que una patrulla de la Policia Local va arribar al lloc i es va fer càrrec de delinqüent. La segona detenció ha tingut lloc la nit d’aquest dimarts quan una patrulla de la Policia Local ha estat requerida pel propietari d’un establiment de restauració de l’av. Barcelona denunciant que el seu fill, menor d’edat, en anar a llençar la brossa al contenidor, havia estat víctima d’una temptativa de robatori de les cadenes que portava al coll mitjançant una forta estrebada que li havia produït lesions de caràcter lleu. El pare, en observar els fets havia anat a ajudar-lo, resultant també atacat, caient a terra per una forta empenta de l’individu que havia fugit de lloc. Amb la descripció facilitada per les víctimes, la patrulla va fer una recerca per la zona localitzant una persona que corresponia amb l’autor del delicte de robatori amb violència en grau de temptativa, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: