Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja ha obligat a fer canvis en els actes de la festa major de Vilafranca

Les pluges d’aquest 30 d’agost han obligat a fer alguns canvis en els actes de la festa major de Vilafranca.

Alguns d’ells ja eren anunciats ahir a través de les xarxes socials de la festa major. Una de les modificacions més rellevants ha estat el canvi d’horari de la processó inversa, que s’havia de fer per la tarda als patis de les escoles. La prevista per les 18h s’ha fet a les 10.30h. D’altra banda, la de les 19.30h s’havia avançat a les 11.30h però ha estat just quan ha començat a ploure i finalment els passis d’aquesta hora han estat anul·lats a excepció del Pau Boada, on hi ha la pista coberta.

Les cercaviles inverses de les 12.30h han estat anul·lades.

Malgrat tot, la gent dels balls estava contenta de poder ballar. Ens ho explicava aquest matí la balladora de l’Àliga Anna Oliva.

Oliva ens explicava també com s’han preparat aquest any.

L’Àliga ballava a l’escola Cristòfor Mestres, on també hi actuaven Diables, Panderetes i Pastorets. Allà hem pogut parlar aquest matí amb la Lídia Martín, del Ball de Pastorets.

El Ball de Pastorets ha assajat pràcticament amb normalitat tot i ser aquesta una festa major diferent.

Altres canvis anunciats per la resta del dia són:
Pel que fa a les representacions de Malcasats es traslladen a Cal Bolet en els mateixos horaris. Les sardanes amb la Cobla Catània, previstes a les 19h, es fan a Cal Figarot enlloc del parc del Tívoli. També a les set, la Banda de Cardona actua al Pavelló d’Hoquei enlloc de l’escola Sant Ramon. La sessió de les 22h s’avançarà a les 21h.

En principi, la resta d’activitats programades mantenen l’espai i l’horari. En qualsevol cas, els canvis seran anunciats a través de les xarxes de la festa major de Vilafranca i de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: