Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM dels petits finalment se celebrarà al pati del Milà i Fontanals i comptarà amb 11 balls

La festa dels petits s’havia de celebrar al camp de futbol però el fet que l’activitat s’hagi d’acabar a les 00:30h i que els concerts s’hagin d’avançar ho fa inviable tècnicament

Les restriccions per la Covid-19, sobretot el confinament nocturn que podria allargar-se fins a la Festa Major, ha provocat alguns canvis en la Festa Major dels petits. En un principi la festa dels petits s’havia de celebrar al camp de futbol de Vilafranca però el fet que l’activitat s’hagi d’acabar a les 00:30h i que els concerts s’hagin d’avançar fa inviable que es pugui organitzar tècnicament la festa al mateix camp de futbol. Ho explica l’administradora Núria Rovira.

Enguany hi ha molta menys participació del que estem acostumats, dels 16 balls que tenen representació a la Festa Major Petita seran presents 11. La tècnica de cultura, Lidia Romeu, parla de les dificultats que s’han presentat aquest any.

Els infants ja fa uns dies que assagen i ho faran fins el dia 20 d’agost, tot deixant uns dies lliures fins a la Festa Major dels petits per evitar qualsevol risc de contagi. L’1 de setembre, al pati del Milà i Fontanals, actuaran pel matí les colles castelleres i els Falcons i a la tarda serà el torn del pregonet, la tronada i l’actuació de lluïment dels balls. Tots els nens i nenes participants tindran invitacions pels seus familiars i la resta d’entrades s’oferiran amb reserva prèvia com la resta d’actes de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: