Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca serà a l’INS Milà i Fontanals els dies 27, 28 i 29 de d’agost

Cada dia hi ha tres grups o cantautor i PDs per tancar, així com un vermut electrònic el dia 28 amb La Cara B.

La Barraca ha tornat a programar, un any més, concerts de manera autogestionada en el marc de la Festa Major de Vilafranca. Aquest 2021 es duran a terme a l’Institut Milà i Fontanals els dies 27, 28 i 29 d’agost. A banda del canvi d’ubicació, l’aforament estarà limitat a 300 persones per dia, situades en taules i cadires. El control d’accés es farà a través d’un codi QR, que els assistents s’hauran d’haver descarregat prèviament.
Les inscripcions als concerts es fan per dia a l’enllaç que hi ha a les xarxes socials de La Barraca i hi ha una hora límit d’entrada, les 10 de la nit. Una altra novetat d’enguany ha estat la realització d’una campanya de micromecenatge, a través de la plataforma Goteo, que els ha ajudat a finançar els actes en un any tant excepcional.

Cada dia hi ha tres grups o cantautor i PDs per tancar, així com un vermut electrònic el dia 28 amb La Cara B. El cartell del dia 27 compta amb Nao, Sergi Estella i Guineu, i les PD Catz; el dia 28 iniciarà la ronda de concerts Novomesto, a qui seguiran La Ludwig Band i Família Fracàs, per acabar amb les PD Parpels. Finalment, el 29 hi haurà el duet Aina i Joan, la Sidral Brass Band i els Filibusters, amb els PD Galfinger&Calviva Selektah que tancaran la festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: