Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JARC exigeix a Interior que rectifiqui les restriccions d’ús de maquinària agrícola

També exigeix que el Departament d’Interior no prengui decisions unilaterals que afectin a qualsevol altra activitat.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya ha presentat una queixa formal al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural perquè demani a Interior la rectificació de la resolució, amb l’objectiu que es permeti realitzar qualsevol activitat agrària en tot el territori català mantenint les mesures de seguretat pertinents.
També exigeix que el Departament d’Interior no prengui decisions unilaterals que afectin a qualsevol altra activitat, sense haver consultat prèviament l’homòleg pertinent, en aquest cas el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per evitar pèrdues innecessàries per als professionals agraris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: