Dilluns, 18 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Intervenen més de 2.000 plantes de marihuana a punt per collir a Sant Sadurní d’Anoia

Els Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní van desmantellar, el dilluns 9 d’agost, una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial a la Capital del Cava.

Els fets van passar el mateix dia, al voltant de les quatre de la tarda, quan una dotació policial, que estava fent patrullatge ordinari de prevenció, va localitzar una nau industrial que desprenia una forta olor de marihuana i ventiladors en ple rendiment.
A l’interior de la nau els agents van localitzar diverses estances destinades al cultiu de marihuana i van intervenir més de 2.000 plantes, en plena floració, llestes en breu per a la seva collita. Tècnics de la companyia elèctrica van realitzar una inspecció i van comprovar que la nau presentava una connexió il·legal a la xarxa elèctrica. Finalment, la persona que tenia llogada la nau, un home de nacionalitat espanyola, de 52 anys i veí de Sitges està essent investigat pels fets.
La investigació per part d’agents de la Unitat d’Investigació de l’Alt Penedès està oberta i no es descarten més detencions. Des de la comissaria de Sant Sadurní es continuen fent gestions per esbrinar i desmantellar aquest tipus de plantacions que puguin haver-hi a la seva demarcació. Aquesta és la cinquena actuació, en aquest any, dirigida a desmantellar locals dedicats al cultiu o emmagatzematge de drogues a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: