Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Incendi controlat a la zona de la deixalleria de Sant Sadurní

Des de l’Ajuntament es demana màxima responsabilitat i que s’extremin les precaucions.

Aquest divendres a la tarda hi va haver un petit incendi a la Capital del Cava. Segons informava l’Ajuntament a dos quarts de nou del vespre es donava per controlat el foc que es va originara la tarda a una zona propera a la deixalleria municipal. L’Ajuntament agraia la ràpida intervenció de tots els cossos de seguretat i extinció d’incendis, amb la participació de cinc vehicles de bombers, cinc dotacions d’ADF (Sant Sadurní, Torrelavit, Subirats, Sant Quintí Mediona i Vilafranca), un mitjà aeri, Policia Local, Mossos d’Esquadra i SEM. S’està valorant possibles danys de l’incendi en la xarxa de subministrament elèctric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: