Dimecres, 27 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han mort el president del Casal, Miquel Àngel Garcia i el seu germà, sostsecretari de l’entitat

La Societat La Principal ha emès un comunicat en el qual lamenta comunicar que aquest diumenge han perdut la vida el president del Casal, Miquel Àngel Garcia i el sotssecretari Xavier Garcia.

Els dos han mort el mateix dia, víctimes del càncer. El comunicat del Casal afegeix que la junta directiva i treballadors de l’entitat traslladen el seu escalf a familiars i amics. En Miquel Àngel Garcia formava part de la junta del Casal des de 2003 i ha estat president de l’entitat des de l’any 2008. El Xavier Garcia es va incorporar a la junta sota la presidència del seu germà i actualment ocupava el càrrec de sotssecretari. La presidència del Miquel Àngel i la tasca del Xavier han estat cabdals per encarar amb èxit alguns dels principals reptes de modernització de l’entitat que ara fa pocs dies celebrava el centenari del seu teatre. Malauradament en aquella jornada del passat 24 de juliol cap dels dos germans els va poder acompanyar. Miquel Àngel Garcia Barrachina, nascut a Vilafranca fa 51 anys, estava casat i tenia dos fills. Era llicenciat en Informàtica per la UPC i compaginava la docència amb la gestió de l’empresa familiar.
Xavier Garcia Barrachina nascut a Vilafranca fa 50 anys, estava casat i tenia dos fills. Era enginyer en Telecomunicacions amb l’especialització Electrónica per la UPC. Havia desenvolupat la seva carrera en el camp de la Investigació i la innovació treballant en empreses de l’àrea tecnològica i d’energies renovables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: