Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha començat oficialment la FM de Vilafranca amb 7 tronades aèries

Ha estat un moment molt emotiu pel quintet administrador després de gairebé dos anys de complicacions per a organitzar la Festa Major.

A les 12h en punt d’aquest migdia han petat les 7 tronades des de diferents terrats i patis d’espais vilafranquins. El quintet administrador, igual que l’any passat, ha encès la tronada des del terrat de l’Hotel Pere III un cop han rebut el foc sagrat per part del Ball de Diables. Un foc que com és habitual han recollit minuts abans a la Basílica de Santa Maria.
L’any passat els administradors van cedir l’encesa al personal sanitari i enguany, per fi, ho han pogut fer ells mateixos. Com sol passar, ha estat un moment molt emotiu i, com expliquen Pere Nin i Núria Rovira, els ha passat per davant tot el viscut en el darrer any i mig.
El Pablo Sancho definia l’experiència viscuda com a administrador de brutal però també reconeix que l’ha aportat molt de patiment.
També aquest dos anys han sigut molt complicats pel servei de Cultura de l’Ajuntament. HO comentava el cap del servei, Àngel Hom.

A banda del terrat de l’Hotel Pere III les tronades han petat a l’Antic Hospital, l’Ajuntament, l’escola Dolors Piera, el Baltà Elias, el Cristòfor Mestre i el Pau Boada. Una novetat és que enguany s’ha canviat Cal berger per Cristòfor Mestre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: