Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gelida presenta el programa i els actes de la Festa Major 2021, marcada per les restriccions

Gelida presenta el programa i els actes de la Festa Major 2021, marcada per les restriccions

L’Ajuntament de Gelida ha presentat el Programa de la Festa Major de Gelida 2021 i una programació marcada per
les restriccions per la Covid19.

El passat 30 de juliol, a la Pista Jardí de la UCG, es presentava el Programa de la Festa Major de Gelida 2021 i es donaven a conèixer els actes programats per a celebrar les festes, entre el 19 al 24 d’agost, novament marcades per les restriccions i mesures per a fer front a la Covid19.

L’acte es va iniciar posant en relleu l’important valor que té el Programa de la Festa Major, un element únic i de gran qualitat que des de l’any 1927 enceta la prèvia de les festes gelidenques, i que enguany, torna mantenint la seva essència amb tota la participació amb els escrits dels col·laboradors i les entitats, així com, tots els comerços i empreses que hi col·laboren per poder-lo dur a terme. Enguany la portada i el cartell de les festes d’aquest 2021 són obra de la jove Daniela Salazar.

La programació d’actes d’aquesta Festa Major, novament adaptada a les restriccions i mesures actuals per fer front a la Covid19 es pot consultar a www.gelida.cat. Els actes tindran aforament limitat i ja es poden reservar entrades, fins a esgotar aforament o fins un dia abans de l’acte.

Finalment es va anunciar els protagonistes del pregó d’enguany que anirà a càrrec de l’Emissora Municipal de Ràdio Gelida, que el 21 d’agost fa els seus 40 anys de vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: