Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de públic en el primer cap de setmana de ‘Vespres al castell d’Olèrdola’

Aquest dissabte, 14 d’agost, tindrà lloc la segona vetllada amb visites al conjunt històric i més activitats d’espectacles audiovisuals, gastronomia i música

La proposta dels ‘Vespres al castell d’Olèrdola’ d’enguany ha gaudit d’un gran èxit de participació aquest passat dissabte. Es tracta d’un esdeveniment centrat al voltant del conjunt monumental i les seves dimensions històriques i naturals. Una proposta gastronòmica, musical, cultural i patrimonial oberta a tots els públics.

La jornada va iniciar-se a les 7 de la tarda amb dues visites comentades a càrrec d’especialistes del conjunt històric: una d’elles, centrada en la recerca arqueològica, i una altra que aprofundia en el món del vi i els cellers de la ciutat medieval. Més tard, va tenir lloc un concert de jazz, a càrrec del trio vilafranquí de Joan Solana, acompanyat de Jordi Mestres i Adrià Claramunt. La responsable del Museu d’Arqueologia de Catalunya Olèrdola, Núria Molist, valora positivament l’inici de l’activitat en aquest context actual.

A plena nit, estava prevista una activitat d’observació del cel, que els núvols van impedir. Tot i això, el primer dels dos vespres previstos al castell, es va tancar amb un espectacle audiovisual musicat per Roger Subirana i Esther López. Aquest dissabte, 14 d’agost, segona i darrera oportunitat de viure un vespre d’estiu al conjunt monumental d’Olèrdola, amb visites centrades en el paper de la dona i un concert de l’artista Laura Andrés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: