Dimarts, 7 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es registren 3 morts més per Covid-19 als hospitals de l’Alt Penedès Garraf

La xifra positiva en l’informe d’aquest dimarts és la de les altes. Des de la setmana passada han estat donades d’alta 23 persones, 14 a l’Hospital dels Camils i 9 més a Vilafranca.

Segons l’informe que ha fet públic el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf aquest dimarts, ha mort una persona més per coronavirus a l’Hospital de Vilafranca respecte de dijous passat i dues més als Camils. Pel que fa als ingressos també han augmentat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Concretament hi ha 3 persones més ingressades per Covid-19. La xifra positiva en l’informe d’aquest dimarts és la de les altes. Des de la setmana passada han estat donades d’alta 23 persones, 14 a l’Hospital dels Camils i 9 més a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: