Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En el marc del Vilaestiueja el pallasso Marcel Gros ha actuat a Vilafranca

Es tractava del darrer acte destacat de les activitats d’estiu al mes de juliol a Vilafranca.

Una activitat familiar, apte per a tot el públic infantil que es presentava a l’escola Pau Boada. En l’espectacle Marcel Gros, pallasso d’ofici, fa una visita guiada a través del seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada. Amb les actuacions estel·lars d’un gran paper platejat, un cubell d’escombraries, un viatge a bord d’una A majúscula, la camisa del papa, el mim o el faquir. Les propostes del Vilaestiueja han tingut lloc del 5 al 30 de juliol en horari de tarda.
L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat per segon any consecutiu el Vilaestiueja, amb l’objectiu d’oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permetés a infants i famílies gaudir de les tardes d’estiu sense necessitat de moure’s de Vilafranca. Aquest any s’ha optat per diversificar l’oferta d’activitats en diferents barris de la vila i així arribar a un públic més ampli. Amb la voluntat de garantir al màxim la seguretat dels assistents, s’han triat espais a l’aire lliure on s’ha pogut controlar l’aforament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: