Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han detingut un jove per provocar diversos incendis a l’Alt Penedès

Aquest diumenge a la tarda hi va haver 4 connats d’incendi a Olèrdola quasi simultàniament.

Tot apuntava que podrien ser provocats. El primer va ser a les set i vint minuts de la tarda a la carretera C-15 prop de la gasolinera de Sant Miquel d’Olerdola. Vint minuts més tard se’n va declarar un altre a la zona del cementiri de Sant Miquel, i tot seguit un altre entre Sant Miquel i Moja. A les vuit un connat a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca i desprès un cinquè a la Serreta. Quan passaven deu minuts de les nou de ls nit en va aparèixer un altre a la zona de les Cases Noves al terme de Font-rubí. En aquest indret amb presència de vehicles d’ADF i dels Mossos el conductor d’un cotxe va fer un moviment estrany que va cridar l’atenció, en la fugida va acabar embarrancant en una vinya. Al maleter del cotxe es van trobar diversos recipients amb combustible i el piròman va ser detingut. Es tracta d’un jove d’entre 25 i 30 anys, de nacionalitat espanyola, que no tenia antecedents. Per l’extinció dels connats, evitant que acabessin en incendi, hi van intervenir les ADF Rossend Montané, la d’Avinyonet, Puig de l’Àliga, del Garraf, de Font-rubí, la Carredada i Ribes. També efectius dels Bombers i de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: