Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos denuncien penalment un conductor a Subirats que circulava a 150 km/h en tram de 50

Els Mossos denuncien penalment un conductor a Subirats que circulava a 150 km/h en tram de 50

Els agents van detectar el conductor de la motocicleta, circulant al triple de la velocitat màxima permesa, en un control de velocitat planificat al terme municipal de Subirats.

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment, dilluns 2 d’agost, un home de nacionalitat espanyola, de 37 anys i veí de Vallirana, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per excés de velocitat.
Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20:30 hores, quan una dotació de trànsit estava realitzant un control de velocitat planificat a la N-340 al terme municipal de Subirats i va detectar una motocicleta que circulava a 150 quilòmetres/hora, en un tram de via limitat a 50, que triplicava la velocitat màxima permesa.
El agents van denunciar penalment l’home per excés de velocitat i haurà de presentar-se properament davant l’autoritat judicial.
Recordem que la velocitat és una causa directa de sinistres a la carretera i un factor que incrementa la gravetat de les lesions en cas d’accident.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: