Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba ha tornat als entrenaments aquesta setmana amb molta feina per davant

El Xamba ha tornat als entrenaments aquest dilluns amb la vista posada en el debut de la lliga, d’aquí un mes, davant el Viladecans

Just un mes. És exactament el temps que resta per l’inici de les competicions del bàsquet català. En el cas del Xamba, l’equip ja s’ha posat en marxa per tal de preparar el retorn de la lliga. En aquesta pretemporada, a l’equip se li presenta molta feina per davant, després de mesos d’inactivitat. Les jugadores han tornat amb moltes ganes.

L’entrenador de l’equip sènior, Jordi Olivella, comenta que en aquest mes de pretemporada l’equip prioritzarà la preparació física, combinat amb exercicis amb pilota. També estan previstos diversos partits amistosos, contra el Ribes, el Morell i, el plat fort del 19 de setembre, contra l’Igualada, en la presentació de l’equip.

Un dels denominadors comuns de plantilla i cos tècnic són les ganes de tornar a competir i entrar de nou en la dinàmica d’equip. La capitana de l’equip, Alba Adán, afirma que els objectius d’enguany seran “remar totes a una i mirar el més amunt possible en la classificació”.

L’entrenador, Jordi Olivella, destaca la dificultat del grup 4 de Segona Catalana, posant èmfasi en el Pallejà. Assegura que serà l’equip a batre. En el primer partit de la temporada, el 25 de setembre, a les 17:45h, l’equip rebrà la visita del Viladecans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: