Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca suma un empat (1-1) en la visita de l’Europa al Municipal

Pol Via, pels locals, i Jordi Cano, per l’Europa, van ser els encarregats d’alterar el marcador en el quart assaig de pretemporada del Vilafranca

L’Europa ha estat el rival del FC Vilafranca en el quart partit de pretemporada, que va acabar amb empat a 1. L’equip d’Ivan Moreno segueix preparant l’inici de la lliga, programat per la setmana que ve, i, en aquest cas, ho va fer davant el millor equip de la Tercera Divisió la passada temporada.

El matx va començar de la millor manera pels vilafranquins, que es van avançar en el marcador en la primera jugada del partit amb un gol de Pol Via. Partit obert, vistós i amb ocasions pels dos equips, també marcat per la calor. Ja a la segona meitat va arribar l’empat, amb un gol de Jordi Cano al minut 70.

La tarda de dissabte va estar marcada per l’aroma a futbol, amb pauses d’hidratació incloses. Bon ambient a la graderia, que també comptava amb la presència d’afeccionats de l’Europa. Una de les incorporacions d’aquest curs, Xavi Pluvins, analitzava el partit als canals oficials del club. Pluvins es mostrava satisfet amb la imatge de l’equip.

Dissabte també va produir-se el debut d’Abel Cortina, darrer fitxatge del Vilafranca i amb el qual es tanca la plantilla. Cortina es un migcentre, de 19 anys, format al Cerdanyola i la Grama, i que arriba procedent del Badalona.

Després de l’empat davant l’Europa, que enguany s’estrenarà a la Segona Federació, al Vilafranca li resten dos partits de pretemporada: el proper, contra el Catllar, dimecres a 2/4 de 8 de la tarda, al municipal de l’Espirall, ja que el Municipal es farà servir per actes de la Festa Major.

El darrer assaig serà contra el Moja, aquest dissabte, al Municipal dels Pins, en el partit d’aniversari del club d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: