Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca s’estrena dimecres en el 35è Torneig d’Històrics que arrenca avui

Dimecres, a partir de les 18h, l’equip d’Ivan Moreno farà el seu debut en aquesta pretemporada disputant el Torneig d’Històrics. El Vilafranca va guanyar l’edició del 2016

El Municipal del Guinardó, de Barcelona, serà a partir d’avui l’escenari on es disputarà l’edició 35 del Torneig d’Històrics masculí, amb la participació de 12 equips, entre ells el FC Vilafranca.

Aquest dilluns se celebrarà el primer triangular, entre els equips del Terrassa, Vilassar de Mar i Martinenc. Dimarts jugaran Badalona, Sants i Horta. Els guanyadors dels dos primers triangular s’enfrontaran a la primera semifinal de dissabte.

Dimecres hi debutarà el Vilafranca, que enfrontara al Sant Andreu i Júpiter. Dijous es tancarà la primera fase amb el triangular que enfrontarà a Cerdanyola, Manresa i Figueres.

Els guanyadors dels triangulars de dimecres i dijous jugaran la segona semifinal de dissabte. La final és jugarà diumenge. A la fase previa els partits tindran la durada de 45 minuts i a partir de semifinals els partits tindran la durada habitual de 90 minuts.

El Vilafranca va guanyar el torneig l’edició del 2016. Ivan Moreno ja podrà presentar les cares noves de cara a la propera temporada: el porter Xavi Mañes, procedent del Manchego de la Tercera Divisió de Castella i la Manxa; Antonio Bioque, del Llagostera B; Isaac Puig, del Silla de la Tercera Divisió valenciana; Xavi Pluvins, del Vilassar de Mar; Gabriel Vidal, del Figueres; David Romo, del Santfeliuenc; i Carlos Cano, de l’Europa.

Les baixes confirmades són les del porter Pedro Casado, al Santboià; Albert Llop, al Burriana; Toni Cunill, al Prat; Gerard Boira, que s’ha retirat; David López, al Lleida Esportiu; Àlex Segura, que ha marxat per estudis; i Joan Rusiñol, Sanku Jabbie i Alejandro Mejia, que han tornat al Lleida després de finalitzar els eu període de cessió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: