Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia presenta el projecte esportiu de la temporada 2021/22

El Noia Freixenet ha presentat el projecte esportiu de cara a la nova temporada 2021/22, en un acte que va tenir lloc divendres a la tarda a les instal·lacions del grup cavístic

Pel nou curs el Noia ha preparat un projecte que defineixen com a il·lusionant, marcat pel retorn del veterà Jordi Bargalló, qui arriba procedent de l’Oliveirense portuguès. Per a Bargalló serà la segona etapa a Sant Sadurní, on va jugar fins l’any 2002, conquistant una Copa de la CERS, una Copa del Rei i una Copa Federació.

També tornen Eloi Mitjans i l’entrenador Pere Varias, procedents del Calafell. Mitjans també va ser jugador del Noia, fins l’any 2014. En aquest període, en el qual va debutar a l’OKLliga i va guanyar una Copa del Rei i una Copa de la CERS. Eloi Mitjans també ha militat al Vendrell i al Breganze italià.

Pere Varias torna al Noia juntament amb Antoni Tadeo, que formarà part de l’staff tècnic, només un any després d’abandonar el club de Sant Sadurní per fitxar pel Calafell. Varias, que afrontarà la seva segona etapa a l’Ateneu, reconeix que té moltes ganes de començar la temporada.

Pel que fa a les incorporacions, també s’ha produit l’arribada dels jugadors Blai Roca i Àlex Joseph. Roca arriba procedent del Voltregà, on ha jugat les últimes quatre temporades i ha estat sotscampió d’una Supercopa d’Espanya i ha disputat dues Final 4 de la Copa de la CERS. Alex Joseph s’incorpora cedit pel Barça, després de jugar les últimes quatre temporades Girona i al Lleida.

Projecte il·lusionant en l’any del 70è aniversari de l’entitat, que també serà amfitriona en la Supercopa d’Espanya, que se celebrarà a l’Ateneu el proper mes de setembre. L’Ateneu també està d’aniversari, celebrant els 40 anys de la seva inauguració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: