Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia, entre els equips que finalment disputaran la Lliga Europea d’hoquei patins

La competició la disputaran 16 equips, dividits en dos grups de 8. Els quatre primers de cada grup es diputaran el títol en una final a 8

Després de dir que no s’hi inscriurien, els 12 clubs de l’EHCA s’han posat d’acord amb la WSEurope-RH i han formalitzat la seva inscripció per disputar la propera edició de la Lliga Europea.

Fa just un mes, aquesta associació que engloba els clubs considerats més potents d’Europa, van comunicar que no disputarien la màxima competició d’hoquei patins perquè estaven decidits a organitzar la seva pròpia competició, ara l’EHCA ha comunicat que ha arribat a un acord amb la WSE-RH i participaran a la lliga europea.

Noia, Barcelona, Reus, Caldes i Liceo de l’OK Lliga, l’Sporting, Porto, Oliveirense, Benfica i Barcelos de la lliga portuguesa, Forte dei Marmi de la lliga italiana i l’equip francès del Saint Omer, participaran a la nova edició de la màxima competició europea, dret guanyat al ser els fundadors de l’EHCA.

L’acord inclou variar el format de la competició i estableix que la fase de grups ja jugaran setze equips dividits en dos grups de vuit. Jugaran una primera fase regular a doble volta i els quatre primers de cada grup disputaran una final a vuit.

Al estar inscrits més de 16 equips, es jugarà una fase prèvia per definir els setze equips que disputaran jugaran la fase de grups.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: