Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca es regala dos fitxatges en la setmana del 117è aniversari

El degà penedesenc ha anunciat les arribades del davanter Jonathan Collado i el central Isaac Puig. Diumenge a les 19h, nou amistós contra el Prat

Jonathan Collado i Isaac Puig s’han convertit en les darreres incorporacions del FC Vilafranca, que segueix confeccionant la plantilla de la nova temporada. Collado, de 28 anys, ve a reforçar la davantera vilafranquina, després d’una llarga carrera a la Tercera Divisió, destacant el seu darrer periple a les files del Santfeliuenc. Collado tornarà a compartir vestidor amb David Romo, un altre ex del Santfeliuenc.

L’altra nova incorporació és Isaac Puig, central de 27 anys, format a la pedrera del València. Es tracta d’un jugador que ha desenvolupat tota la seva carrera a la Tercera Divisió valenciana, a l’Ontinyent, Atlético Saguntino, Alzira, Atzeneta i Silla.

Dos fitxatges en la setmana del 117è aniversari de l’entitat, que aquest diumenge (19h) disputarà un nou partit amistós, al Sagnier, davant el Prat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: