Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, eliminat del Torneig d’Històrics en el primer assaig de pretemporada

Les derrotes davant Júpiter i Sant Andreu van propiciar l’eliminació del ‘degà’. L’homenatge a l’ex-capità del Vilafranca, Gerard Boira, va ser un dels moments destacats de la jornada

El Vilafranca va quedar eliminat del Torneig d’Històrics, que se celebra al llarg de tota la setmana al Municipal del Guinardó de Barcelona. Els vilafranquins es van veure les cares amb Júpiter i Sant Andreu buscant la classificació per les semifinals d’un torneig que van guanyar l’any 2016.

Abans de començar la jornada, els organitzadors van fet un acte de reconeixement a Gerard Boira, el jugador del Vilafranca que als 40 anys, ha penjat definitivament les botes.

En l’aspecte més esportiu, la jornada l’encetaven el Júpiter de Primera Catalana, amb el penedesenc Joan Montserrat a les seves files, i el Sant Andreu, de la Tercera Divisió. Els 45 minuts van finalitzar amb l’empat inicial i, a la conclusió, el Sant Andreu va guanyar als penals.

En el segon partit els vilafranquins se les veien amb el Júpiter, amb l’obligació de no perdre, si volien arribar vius al darrer partit del triangular. No va ser així. El Júpiter va guanyar per 1 a 0, amb un solitari gol d’Óscar Vacas a la sortida d’una cantonada, avançant-se a Toni Casamayor.

Quedava per endavant el segon partit contra el Sant Andreu, però els vilafranquins ja estaven eliminats. En aquesta ocasió, un penal transformat per Pau Moner va ser suficient per derrotar al degà penedesenc. Com a dada, destacable debut sota pals d’un entonat Xavi Mañes.

Ara, el Vilafranca continua la pretemporada al camp de l’Espirall, ja que el Municipal té uns problemes al sistema de reg que s’estan intentant solucionar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: