Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dissabte 28 d’agost hi haurà mercat

Dimarts 31, però, no hi haurà el Mercat de la Pelegrina, al barri de l’Espirall, donat que és un festiu local.

Dissabte 28 d’agost hi haurà Mercat no sedentari dels Dissabtes a Vilafranca. Està previst que pugui tenir lloc amb normalitat, donada l’absència d’elements que puguin interferir en el muntatge del mercat amb motiu de la Festa Major.

Dimarts 31, però, no hi haurà el Mercat de la Pelegrina, al barri de l’Espirall, donat que és un festiu local.

L’11 de setembre, que enguany serà dissabte, també hi haurà Mercat a Vilafranca. Donades les afectacions sofertes durant el darrer any i l’impacte que ha produït en les vendes, des dels diferents sectors s’ha demanat mantenir la celebració del mercat, malgrat que és un dia festiu a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: