Diumenge, 28 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Digittècnic Vilafranca començarà l’OKLliga Plata el 16 d’octubre al grup sud

El Patí ja coneix els 12 equips amb els quals es veurà les cares a partir del 16 d’octubre, data d’inici de l’OKLliga Plata

En el sorteig de les competicions estatals d’hoquei patins, celebrat a les Caves Freixenet, aquest passat dimecres, el Digittècnic Vilafranca ha quedat enquadrat en el grup sud. Els 11 rivals seran Rivas, Raspeig, Alpicat, Sant Just, Olot, Taradell, SHUM, Sant Cugat, Vic, Barça B i Vilanova. En la primera jornada, partit a casa contra el SHUM. Els vilafranquins tornaran als entrenaments el proper dimecres, 1 de setembre.

Els derbi intercomarcal de la primera volta, contra el Vilanova, està previst pel 20 de novembre, a Les Casernes, en la cinquena jornada del campionat. El de la segona volta, a la Poliesportiva, es disputarà en la jornada 16, el 12 de març. La lliga regular es tancarà a casa contra el Taradell, el 7 de maig.

Abans de l’inici de la lliga, el Vilafranca disputarà la Lliga Catalana Plata, que començarà el 19 de setembre, amb partits contra Mataró, Sant Just i Alpicat.

En el sorteig també es va definir l’enfrontament del Noia en la primera jornada de l’OKLliga. Serà a la pista del Palafrugell, el proper 18 de setembre. I pel que fa a la Supercopa d’Espanya, que se celebrarà a Sant Sadurní a partir de l’11 de setembre, les semifinals seran Liceo – Caldes i Barça – Noia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: