Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cap de la policia local lamenta la precipitació de la supressió del toc de queda

Avui el Govern ha fet una altra proposta. El Govern vol ampliar el confinament nocturn als municipis de més de 20.000 habitants.

Des d’aquest divendres s’ha reduït la llista de pobles i ciutats amb toc de queda. Ara hi ha només 19 municipis afectats a tot Catalunya, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi tombat els nous criteris de la Generalitat. La decisió es va saber aquest dijous al matí i ja tenia efectes a la mitjanit. L’inspector cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero, apunta que decisions tan precipitades compliquen molt la tasca de la policia.

Avui el Govern ha fet una altra proposta. El Govern vol ampliar el confinament nocturn als municipis de més de 20.000 habitants amb un índex superior a 125 casos diagnosticats per 100.000 habitants. Això afectaria Vilafranca. Caldrà però l’acceptació del TSJC. De moment la restricció de la mobilitat de la 1 a les 6 de la matinada és només en els termes municipals amb més de 5.000 habitants que acumulin una incidència igual o superior a 250 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies, així com alguns altres que els envolten. A l’Alt Penedès només queda afectat Gelida que ho estarà com a mínim una setmana més, fins al 27 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: