Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Derrota del Vilafranca davant el Prat (2-0) en el tercer partit de pretemporada

L’equip segueix preparant-se per la nova temporada abans de l’estrena oficial el proper 5 de setembre, al camp del Vilassar

L’equip d’Ivan Moreno ha disputat el tercer partit d’aquesta pretemporada al Municipal Sagnier, davant el Prat. En aquest cas, l’equip ha sumat una derrota per 2-0, amb gols d’un ex del Vilafranca, com Xavi Civil i Joan Grasa.

A la segona meitat va produir-se el debut d’un dels fitxatges d’aquest curs, el més recent, Jonathan Collado, que està cridat a fer grans coses al degà penedesenc. Va ser en substitució Xavi Pluvins, un altre dels nouvinguts.

Per davant, l’equip encara té els compromisos contra el Morell, dimecres a la tarda al Municipal. Dissabte, al mateix escenari, partit contra l’Europa, i es tancarà la pretemporada al Municipal del Pins, contra el Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: