Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà es reprèn la venda d’entrades per als actes tradicionals de la Festa Major de Vilafranca

D’altra banda, Cal Bolet ha acollit la venda presencial d’entrades per a la part lúdica de la festa.

Demà es reprèn la venda d’entrades per als actes tradicionals de la Festa Major de Vilafranca
Demà dimecres 18 d’agost, a partir de les 9h, es reprèn la venda d’entrades per als actes tradicionals de la Festa Major 2021. S’obrirà la venda per Internet a l’adreça:

https://entradas.codetickets.com/entradas/festamajor2021vilafrancaactestradicionals

L’Ajuntament de Vilafranca demana disculpes per la situació de divendres passat quan, per un problema d’un proveïdor extern, el sistema de reserva va fallar. Els problemes s’han solucionat contractant una nova plataforma de venda que demà ja serà operativa.

Les persones que no tinguin accés a Internet ni a mitjans telemàtics podran reservar entrades presencialment a l’Escorxador, al Servei de Cultura, de dilluns a divendres de 16 a 21h.
Es poden adquirir un màxim de quatre entrades per persona, excepte per al Pregó i per a l’acte de lluïment del dia 31 al matí i la processó a la Girada a la tarda, on només es podran adquirir dues reserves per persona.

El nombre d’entrades disponibles per a cada acte és únic, és a dir, que quan s’hagin exhaurit, no n’hi haurà de disponibles ni per Internet ni presencialment. Així mateix, les entrades que divendres es van poder reservar mitjançant l’anterior plataforma seran vàlides sempre que s’hagi rebut el correu amb el codi de confirmació corresponent.

Això pel que fa a la part tradicional. D’altra banda, la venda d’entrades física de la part lúdica de la festa major ha acollit força afluència de compradors.

Dilluns a la tarda i aquest dimarts al matí, Cal Bolet ha acollit la venda d’entrades de la part lúdica de la Festa Major de Vilafranca. Recordem que divendres es va obrir la plataforma per comprar les entrades online però els administradors es van reservar algunes per oferir-les presencialment a aquelles persones que tenen un difícil accés a internet.

Una de les persones que s’ha acostat a Cal Bolet per adquirir, en aquest cas, unes entrades per l’Orquestra Cimarrón és el Josep Valls. El Josep està content amb el procés de compra i es va decantar per fer-ho presencialment per evitar qualsevol complicació amb internet.

Segons ha explicat el quintet administrador, les entrades online pels concerts al camp de futbol estan completament exhaurides. També han anunciat que totes les entrades que sobrin de la venda física es posaran a disposició dels compradors online demà mateix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: