Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cs Vilafranca creu que l’Ajuntament incompleix les normes en permetre pancartes partidistes

Cs Vilafranca creu que l’Ajuntament incompleix les normes en permetre pancartes partidistes

El portaveu local de Cs, Eladio García, ha alertat que es reserva totes les accions que tingui en dret per exigir les corresponents responsabilitats penals i comptables.

El grup municipal de Ciutadans a Vilafranca ha denunciat que l’Ajuntament incompleix les normes en permetre pancartes partidistes contràries al principi de neutralitat política i objectivitat de l’article 103 de la Constitució. El portaveu local de Cs, Eladio García, ha sol·licitat la revisió d’ofici d’actes nuls respecte a la resolució de 13 d’abril de 2021, relativa a l’autorització indeguda de col·locació de propaganda política sol·licitada per l’entitat Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Vilafranca, així com el decret d’alcaldia de l’1 de juny de 2021 prorrogant aquesta concessió.
García ha alertat que ‘s’està permetent una utilització dels recursos públics en benefici indegut de tercers’. El regidor considera que les pancartes ‘Som el 52%’ no tenen ‘contingut institucional, ni objectiu d’interès general per a les competències municipals, sinó que és la reiterada reproducció d’un missatge partidista propi de les opcions independentistes’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: