Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat manifesta la seva oposició al projecte del polígon Sant Marçal-Cal Vies

També s’oposen al traçat d’una línia de Molt Alta Tensió pel Penedès.

L’Associació de Viticultors i Elaboradors reitera en un comunicat la seva a oposició al Pla Director Urbanístic de l’activitat econòmica Sant Marçal-Cal Vies als termes municipals de Castellví de la Marca, Castellet i la Gornal i l’Arboç perquè amenaça una plana agrícola d’un elevat valor paisatgístic i agronòmic amb la presència d’una viticultura amb un gran potencial qualitatiu. Les empreses adherides a Corpinnat donen el seu suport a la Plataforma SOS Penedès i al Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola, que demanen al Govern de la Generalitat i als ajuntaments afectats que retirin aquest pla urbanístic. Igualment manifesten l’oposició al traçat d’una nova línia elèctrica de Molt Alta Tensió que contempla travessar el Penedès, causant un greu impacte al paisatge vitivinícola, i demanen a les autoritats competents que estudiïn una alternativa a aquest projecte, i se sumem a totes les iniciatives que s’endeguin per aturar-lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: