Dijous, 25 d'abril de 2024

Còmoda victòria del FC Vilafranca (3-0) contra el Catllar en el penúltim partit de pretemporada

L’equip d’Ivan Moreno va aconseguir la victòria amb gols de Pol Via i David Acedo (per partida doble), en un partit disputat al camp de l’Espirall

El Municipal de l’Espirall ha estat l’escenari del penúltim partit de la pretemporada del FC Vilafranca. En aquest cas, l’equip va vèncer el Catllar, equip de la Primera Catalana, amb un còmode resultat de 3-0. A hores d’ara l’equip ja té la vista posada en el debut de Lliga de la setmana vinent.

En el duel contra el Catllar, el partit va arribar al descans amb l’1-0, gràcies a un gol de Pol Via, novament l’encarregat d’obrir l’electrònic, com ja va fer davant l’Europa. A la segona part, dos gols de David Acedo van ser suficients per certificar la victòria.

El darrer assaig de pretemporada serà aquest dissabte contra el Moja. I la setmana que ve, el Vilafranca iniciarà la Lliga al camp del Vilassar (diumenge, 5 de setembre, a les 18h).