Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la programació especial de Festa Major de Ràdio Vilafranca i Penedès TV

Les dues emissores han preparat una programació que acostarà en directe els principals actes de la festa i que es completarà amb continguts informatius i un seguit de debats.

Les dues emissores han preparat una programació que acostarà en directe els principals actes de la festa i que es completarà amb continguts informatius i un seguit de debats que s’han enregistrat expressament per a l’ocasió. El director de l’emissora, Joan Beumala, destaca la importància d’oferir programació en directe per a fer arribar la Festa Major a tota la població.

Tot plegat començarà aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre amb l’emissió en directe de la Novena, els Goigs a Sant Fèlix i el pregó de l’Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda des de la plaça Jaume I. La programació del dia 28 d’agost també comptarà amb una ‘Conversa amb els Administradors de la FM’21’. Els directes del diumenge 29 d’agost començaran amb les Tronades ‘aèries’, programa que s’iniciarà a dos quarts de dotze del migdia. Tot seguit els equips de l’emissora es desplaçaran a la plaça de la Vila per mostrar els pilars de les colles locals i els Falcons. Els dies 29, 30 i 31 hi haurà també un informatiu especial per fer el seguiment dels actes més destacats de la festa.

D’altra banda el dia 29 també s’emetrà el debat ‘Festa laica o religiosa’ i al vespre un recull especial de la cercavila ‘inversa’ amb la Mostra de balls populars de les escoles Pau Boada, Baltà Elies, Dolors Piera i Cristòfor Mestres. La programació continuarà amb la Novena i els Goigs a Sant Fèlix a la Basílica de Santa Maria. El dilluns, 30 d’agost, per Penedès TV s’oferirà l’Ofici solemne, mentre que Ràdio Vilafranca començarà la programació amb un magazine especial a les deu del matí. Al migdia els directes es desplaçaran a la plaça de la Vila per oferir a dos quarts d’una l’acte reivindicatiu del món casteller per Sant Fèlix. Tot seguit s’emetrà un debat sobre la Diada de Sant Fèlix. A les set de la tarda Ràdio Vilafranca emetrà en directe el concert de la Banda de Música de Cardona des del pati de l’escola Sant Ramon. I també el 30 d’agost s’emetrà en directe l’acte solemne de la festivitat de Sant Fèlix des de la Basílica de Santa Maria a partir de dos quarts de nou del vespre. D’altra banda el dimarts, 31 d’agost, Penedès TV oferirà la missa exequial en sufragi dels difunts i tot seguit per la Ràdio i per la TV es podrà seguir l’exhibició dels balls populars a la Plaça de la Vila. En el transcurs de la programació també s’emetrà el debat ‘Canvis, horaris i altres tabús’. D’altra banda a partir de les sis de la tarda també s’oferirà el directe de la processó. Joan Beumala afegeix que per a poder oferir aquesta programació especial Penedès TV s’ha trobat moltes dificultats.

El dimecres, 1 de setembre, també es podrà veure i escoltar la Festa Major dels Petits a partir de quarts de cinc de la tarda des del pati de l’Institut Milà i Fontanals. I a les nou de la nit el Ball de Foc simbòlic dels Diables. D’altra banda Ràdio Vilafranca també emetrà en directe els dos concerts vermut dels dies 1 i 2 de setembre des del pati de l’escola Sant Ramon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: