Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’ha celebrat la trobada de plaques de cava de Festa major més matinera

Com és costum també des de l’Associació es va editar una ampolla de cava especial amb la placa d’enguany per a tots els col.leccionistes.

Com que el proper diumenge serà el primer dia de Festa Major, aquest diumenge s’ha celebrat la tradicional trobada de plaques de cava de Festa Major de Vilafranca, que sempre té lloc el diumenge abans de la festa. Un trobada que l’any passat no es va poder realitzar i que enguany enlloc de fer-se en unes caves, com era habitual, s’ha dut a terme en el mateix lloc on es fan les trobades cada segon diumenge de mes, a la plaça Penedès de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: