Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’inaugura una exposició del Ball de Foc al Claustre de Sant Francesc

“El Ball de foc. Història, orígens i evolució” és una exposició documental sobre els orígens del Ball de Diables, del Correfoc i del Ball de Foc.

L’exposició es podrà veure des d’aquest dissabte i fins el 5 de setembre. S’hi exposen els personatges que protagonitzen aquest acte tan emotiu i espectacular de la festa com l’alquimista Silè i els Nyokiis. Així com també s’hi poden veure vestuaris de diferents èpoques i dissenys, fotografies i alguna roda de foc.
Una exposició emotiva que intenta fer present un dels actes més emblemàtics que des de l’any 1992 forma part dels actes tradicionals de la Festa Major i que enguany, com va passar també l’any passat, només el podrem sentir de manera individual, fent aquest passeig visual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: