Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta recupera la seva Festa Major

I ho fa en les seves dates tradicionals, amb els actes principals programats aquest cap de setmana.

Això sí, com arreu del país, les mesures anti COVID-19 condicionen el format de les activitats en forces casos. A més, a aquestes limitacions cal afegir-hi les derivades pel context que vivim d’elevat risc d’incendis forestals. La combinació d’aquests dos factors ha obligat a anul·lar aquest divendres el sopar de carmanyola i el castell de foc. A la pista no hi haurà el sistema habitual de “palcos” per seguir els concerts i espectacles. Això farà que només hi hagin cadires, sense taules, amb un aforament limitat a 280 persones.
El primer dels actes de la Festa Major es viurà aquest divendres, a les 20.30 h, amb el pregó que oferirà a la pista l’Anna Raventós Lorenzo. A les 22.30 hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “El mejor verano de mi vida”.
Dissabte, a partir de les 10.30h, hi haurà a la sala de la Societat el torneig de tennis taula. Les inscripcions per participar-hi es podran fer a les 10.00h. A les 18.30 h, al camp de futbol, el CFP Sant Pere Molanta rebrà la visita del FC Les Cabanyes , de 3a Catalana. I a les 20.00 h, a la pista, hi haurà concert amb l’orquestra Banda del Drac. A les 22.30h, sense deixar la pista, s’ha programat el concert jove amb el grup La Traca.
A les 10 h de diumenge, a la sala, es preveu l’inici del campionat de truc. A les 12 del migdia, a la pista, començarà la cercavila estàtica. Han confirmat la seva participació els Gegants, ball de Gitanes i panderetes de Sant Pere Molanta, el ball de bastons “El toc d’Olèrdola” i els Capgrossos de Vilafranca. A les 18.00 h, a la pista, es podrà seguir l’espectacle infantil de Jordi Tonietti i a les 22.30 h, CB&H Show oferirà l’espectacle més trinquero.
Dilluns s’oficiarà a les 12.00 h, a l’església, la missa en honor a Sant Roc, vot del poble. I dissabte 21 d’agost, amb inici a les 9 h, hi haurà a la plaça Bosquina una trobada d’intercanvi de plaques de cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: