Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana ha estat el primer amb servei de vigilància nocturn a La Granada

La Granada, com altres municipis, troba a faltar més suport de l’administració en matèria de seguretat. Per aquest motiu des del Consell d’Alcaldes s’està treballant per una policia mancomunada.

L’Ajuntament de La Granada ha decidit contractar un servei de vigilància nocturn per les nits de divendres i dissabte per mirar d’aturar l’augment dels actes d’incivisme i vandalisme que es registren des de fa unes setmanes.
L’alcalde, Joan Cols, explica que amb el confinament per municipi han notat un gran increment de persones que van el cap de setmana al seu municipi, perquè no està inclòs a la llista de pobles confinats i és molt proper a Vilafranca.

La Granada, com altres municipis de la comarca, troba a faltar més suport de l’administració en matèria de seguretat ciutadana. Per aquest motiu des del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès s’està treballant per poder assolir una policia mancomunada.

Com a mesura temporal han contractat un servei privat que patrulla les nits de cap de setmana amb funcions dissuassòries, d’agents cívics que patrullen pels carrers amb un vehicle municipal. La vigilància nocturna ha començat aquest mateix cap de setmana i de moment s’allargarà tot el mes d’agost els divendres i els dissabtes de les onze de la nit fins a les sis de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: