Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb el lema ‘Lluitem i guanyem la independència’ l’ANC convoca actes per l’11 S i l’1 O

Aquest divendres al vespre, amb participació dels Músics per la Llibertat, el vicepresident de l’Assemblea, David Fernández, va explicar com s’ha previst celebrar la pròxima Diada Nacional.

La manifestació de l’11-S, que aquest any no serà estàtica i serà centralitzada a Barcelona, anirà de la plaça Urquinaona fins al Parlament. Volen exigir a les institucions que posin en valor el 52% de vot independentista i que es posin en marxa per fer la independència.
Les accions de l’1, 2 i 3 d’octubre formen part del cicle de mobilitzacions que s’iniciarà l’11 de Setembre. El divendres 1 d’octubre a la tarda, l’Assemblea convocarà un acte polític a la Catalunya Nord. El dissabte 2 d’octubre es duran a terme tres marxes simultànies. Finalment, el diumenge 3 d’octubre tindrà lloc a Barcelona un acte polític. A Vilafranca també es va muntar una parada on es podia trobar totes les samarretes de l’11 de setembre amb el regal d’una estelada per engalanar el balcó.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: